Related Topics


[Video CMS v4]Problems with "edit image post"  (Read 494 times) Print

1 B


pome  August 07, 2014, 08:04:16 PM

Hi, hope you ´re well,

i have problems to edit an image post, when i tried to edit an image it never changes. I attached 3 images so you will see the steps:

1 - In the first image, you will see, i click on "edit image" button.
2 - In the edit image form, i choose a new image from my computer and upload it. (the url of the edit image form is: http://mydomain.com/me&sk=edit-video&vid=4, it´s ok? the same script to "edit videos" and "edit image" ?)
3 - The image only change in the "related images" but not in the post.

Could you tell me how to solve this problem?

Thank you very much,

Best Regards,
Ezequiel

Logged


Alexander  August 08, 2014, 09:06:43 PM

Hi,
use Tools -> Clear cache.

Logged

pome  August 08, 2014, 11:41:06 PM

Hi!

I´ve already use "Tools -> Clear cache."

and the problem continue. Please tell me how to fix it.

Best Regards,
Ezequiel

Logged


Alexander  August 09, 2014, 01:25:02 AM

I don't think it clears your cache. Make sure you can delete files via php.
Manually delete /cache's content and /cache/thumb's content for a test, and then check again.

Logged

pome  August 09, 2014, 02:23:32 AM

I´ve already deleted the files in cache´s an /cache/thumb's folders, but the problem persist. I think there is a problem with the edit-video script.

Tell me if you need the FTP info, i will send it trough PM.

Best Regards,
Ezequiel

Logged


Alexander  August 09, 2014, 03:13:59 PM

I'll have the guys from development check into this before releasing the 3.6b, and fix it if it's an issue.

Logged

pome  August 11, 2014, 07:14:24 PM

But, could yo tell me if can i change something to solve this problem? because i need this to works well, i don´t have much time.

Best Regards,
Ezequiel

Logged


Alexander  August 12, 2014, 01:35:57 PM

I guess the edit should be spited to a new controller for different types.
I don't have a quick fix, will post you when I see the branch committed on the dev's board.

Logged

@Mario  August 12, 2014, 02:48:14 PM

Replace
/com/com_manager.php and

tpl/main(or brasil)/manager.php

with the ones attached.
give feedback!

Logged
Hello!
If you wish to learn how to start coding on the PHPVibe Video CMS head to the blog.

Please use the search before opening a new topic!


pome  August 12, 2014, 07:45:17 PM

It works!!

Thank you very much!

Best Regards,
Ezequiel

Logged


Alexander  August 12, 2014, 08:08:35 PM

Always good to have Mario's backup :D

Logged