Related Topics


[Video CMS v4]Problem with license key and subdomain  (Read 851 times) Print

1 B


Reinhard  March 24, 2016, 04:53:56 PM

I have a problem with a registerd subdomain.
My Server has the FQDN ralvas003.ham.de.eu.airbus.corp
and is also registered at phvibe with this domain.
Login in as the moderator I am getting:

License key check with PHPVibe server has failed.
 Please add the correct license key for the domain airbus.corp by editing the file vibe_config.php or check that your server can connect to labs.phpvibe.com
Registering it with airbus.corp
and going again to newbielink:http://ralvas003.ham.de.eu.airbus.corp/moderator [nonactive]
for logging in
the URL in the webbrowser changes to: newbielink:http://airbus.corp/login&return=moderator [nonactive]

which propably makes sense but is not usable because this is the main-domain and not the sub-domain.
What I have to do, that I get it running, when using the subdomain. Why I get in this case:
 Please add the correct license key for the domain airbus.corp

I am trying to get it run since hours, deleted the database, the cache files, running the setup again but none of this helped me to
get it run.







Logged


@Mario  March 24, 2016, 06:29:24 PM

Hi,

so, here it is:

The license key should be for
Code
airbus.corp
(this is all, not a character more) since all subdomains/folders use the main domain's key.
The site url in the vibe_config.php should be 
Code
http://ralvas003.ham.de.eu.airbus.corp/


It doesn't make sense for the script to link to the main domain, unless you've changed the url in the config to the main domain url, which logically will trigger an 404.

Logged
Hello!
If you wish to learn how to start coding on the PHPVibe Video CMS head to the blog.

Please use the search before opening a new topic!


Reinhard  March 24, 2016, 06:57:21 PM

Thanks @mario,

that was the solution. I thaught that the key and the domain under which it was registered should be the same.
I wish you a happy easter.

Logged