Related Topics


[Video CMS v4]Problem with connection to feed. Please help me  (Read 1720 times) Print

1 B


AHStudioOfficial  January 19, 2015, 09:23:19 AM

Hi!

I developed an app for my video website. My app's video section has to display videos from any phpVibe website. As a humble iOS Developer i don't know how to connect the app to a dataBase. But i know how to use a custom source feed or even popular video networks (YouTube, Vimeo, Dailymotion). So just for testing purposes i tried to connect my app to videoinedit.com/feed.php and videoinedit.com/feed, but my XCode app console says that "Impossible to connect to source with provided information." So, can you tell me what's wrong with phpVibe's video feed? I got to know this. Everything works just great. This is a problem only with videos. In my articles section, everything works great. It gets the description from every video of videoinedit.com. Screens:




Logged


@Mario  January 19, 2015, 08:32:27 PM

So, can you tell me what's wrong with phpVibe's video feed? I got to know this. Everything works just great.

This is really confusing. Can you please try to explain better so I can help you. Simple and on point.

Logged
Hello!
If you wish to learn how to start coding on the PHPVibe Video CMS head to the blog.

Please use the search before opening a new topic!


AHStudioOfficial  January 20, 2015, 10:18:07 AM

Simply, something is wrong with phpVibe's feed. When i'm connecting my app to phpVibe's video feed. It says "Impossible to connect to source with provided information." What is wrong with phpVibe's video feed. And which file is responsible for generating "yourdomain.com/feed"

Logged


@Mario  January 20, 2015, 07:37:27 PM

feed.php (in root)

Logged
Hello!
If you wish to learn how to start coding on the PHPVibe Video CMS head to the blog.

Please use the search before opening a new topic!