Related Topics


[Video CMS v4]please i really need help...  (Read 1305 times) Print

1 B


ollipaust  May 18, 2014, 12:03:27 AM

so after i found out my hoster had a too old ffmpeg version i bought a vps.
i followed all installation steps and have now a newer version of ffmpeg but still
the videos are broken. it creates a thumbnail and a mp4 but it cant be played...

i dont know what i did wrong and so i wrote an email some days ago to you guys
but havent received an answer yet so thats why i want to ask here...

i bought phpvibe more than 2 months ago but there are always problems which i really
wish now to be fixed but obviously i am too stupid for it.

please help me phpvibe team... i wish for you help that you check if i did something wrong
with my servers or installation so ffmpeg can finally work since i really want to have
everything converted to mp4 so my diskspace wont be full in a short time...

so please let me know if you can check my vps or not
otherwise i have to use another script which i really do not want to

regards

Logged


dtiberio  May 19, 2014, 12:45:36 PM

did you try to run the ffmpeg conversion byhand from the command line to see if it works?

Logged


ollipaust  May 19, 2014, 03:50:41 PM

did you try to run the ffmpeg conversion byhand from the command line to see if it works?

i dont know how to... never had to do something with ffmpeg before..

Logged


dtiberio  May 19, 2014, 05:04:20 PM

search for how to do it on the internet

Logged


Alexander  May 21, 2014, 02:48:42 PM

Why mail and not message me? If it had an IP in it and your e-mail address is not stored, most probably the e-mail got deleted. Else It would have been on my tickets list already.

I can have a look, just message me, have limited time right now, but will look asap.

Logged

Alexander  May 21, 2014, 03:08:19 PM

Yup, found it blocked.

Logged

ollipaust  May 21, 2014, 04:15:34 PM

wrote u a msg

and thx so much cause im rly desperate  :-\

Logged


Alexander  May 22, 2014, 11:12:18 PM

Wish you would have given me exactly what I've asked for...since as you can see the big sign on front, we are kinda moving offices and I'm mostly offline.

Logged

ollipaust  May 26, 2014, 11:33:29 PM

thank you Alex for the quick fix!! Works great now!!
im really glad that you such a good support!    ;D

Logged